Procedura de înscriere

Perioada de înscrieri s-a încheiat. Mulțumim tututor pentru implicare și participare în cadrul proiectului Start Up Sud Muntenia.

Pasul 1

Descarcă CV-ul, modelul de scrisoare de intenție și formularul de preînscriere.

Pasul 2

Completează documentele cu date relevante și importante pentru proiect.

Pasul 3

Trimite documentele și datele tale de contact la adresa de mai jos:

Cine se poate înscrie?

Persoanele ce au o vârstă de peste 18 ani și sunt șomeri, persoane inactive sau persoane care au un loc de muncă și doresc să înființeze o afacere.

Cei care doresc să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban.

Cei care au reședința sau domiciliul în regiunea Sud Muntenia, respectiv următoarele judete: Dâmbovița, Prahova, Călărași, Giurgiu, Argeș, Ialomița, Teleorman.

Cum te poți înscrie?

Trimite CV-ul și scrisoarea de intenție semnate, în care să precizezi dacă intenționezi să depui un plan de afaceri, iar dacă da, care va fi sectorul de activitate al afacerii tale. Trimite datele tale de contact prin e-mail la adresa: inscrieri@startupsudmuntenia.ro

Important

Înscrierile încep cu data de 19 februarie 2018.

Având în vedere calendarul de implementare timpul de înscriere va reprezenta un criteriu de departajare (ordinea înscrierilor).

Mențiuni

Toți partenerii sunt operatori de date cu caracter personal, iar datele și informațiile personale furnizate odată cu completarea documentelor de înregistrare în grupul țintă vor fi prelucrate conform Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001.

Ultimele noutăți