Concursul de planuri de afaceri

Începe concursul! Urmează pașii de mai jos și să începem!

Pasul 1 - Citește regulamentul

Este bine sa citesti cu atenție regulamentul de concurs. Descarcă documentația și verifică toate documentele. În cazul în care întâmpini probleme nu ezita să ne contactezi, suntem alături de tine pas cu pas. Citește lista de întrebari frecvente pentru a clarifica anumite aspecte, iar dacă nu regăsești răspunsul căutat, te rugam să trimiți o solicitare de clarificări la adresa inscrieri@startupsudmuntenia.ro. Documentele sunt în format editabil; în cazul în care apar incompatibilități te rugăm sa ne contactezi pentru remedierea situației. Nu te grăbi, aici vei găsi toate informațiile de care ai nevoie.

Pasul 2 - Completează și depune aplicația

Completează cu atenție documentația . Șansele sunt mai mari dacă prezinți o documentație aranjată și bine documentată, este important să fundamentezi corect aplicația și să fii atent la detalii. Propunerea ta trebuie să fie completă pentru a putea intra în concurs. Fiecare solicitant poate depune o singură aplicație. În cazul în care o persoană va depune mai multe aplicații, numai prima va fi luată în considerare. De pe o adresă de e-mail se poate depune o singură aplicație. Descrie informațiile în mod concret și realist, corelează informațiile și nu uita că toate datele trebuie să fie verificabile. Urmărește frecvent site-ul proiectului pentru a vedea ultimele nouţăti şi informații relevante. Trimite aplicaţia la timp pe inscrieri@startupsudmuntenia sau în original la sediul oricăruia dintre cei patru parteneri. Succes!

Pasul 3 - Urmărește desfășurarea concursului

Urmărește site-ul pentru ultimele informații cu privire la stadiul evaluării și lista câștigătorilor. Dacă ai aplicat pentru finanțare, verifică-ți constant adresa de e-mail pentru a răspunde la timp la eventualele solicitări de clarificare.

Mulțumim tuturor cursanților pentru participare și implicare la programul de perfecționare “Competențe Antreprenoriale” și pentru depunerea planurilor de afaceri. Mai jos, veți regăsi listele de evaluare etapa 1 si evaluare etapa 2.

Ultimele noutăți